Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Τελετή κηδείας

Τελετή κηδείας

ΤΑΦΗ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

Το γραφείο μας, με πολύχρονη πείρα, επαγγελματισμό και σεβασμό στο αντικείμενό μας σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη όλων των πιθανών απαιτήσεών σας. Η διάθεσή μας για εξυπηρέτηση, το μέγεθος και η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυώνται ένα σοβαρό αποτέλεσμα με ποιότητα και συνέπεια.

Δραστηριοποιούμαστε στον Χώρο των Πένθιμων τελετών τα τελευταία 50 χρόνια.

Η φροντίδα και η επιμέλεια της τελετής χρήζει ιδιαίτερης και μοναδικής  μεταχείρισης δεδομένου ότι κανένα περιστατικό δεν μπορεί να είναι ίδιο.

Τα  τέσσερα στάδια  της διαδικασίας είναι τα εξής, η πρόθεση, η εκφορά, η ταφή του νεκρού και ο παραδοσιακός καφές -γεύμα, στα οποία  από τελετή σε τελετή διαμορφώνονται  ανάλογα με τις  ανάγκες και τις επιθυμίες που υπάρχουν.

Η πολύχρονη  εμπειρία , οι γνώσεις του αντικειμένου και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας είναι η εγγύηση για την σωστή επιλογή σας.  

Το κόστος της κηδείας είναι μια συνάρτηση των υλικών προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν η προκύπτουν ανάλογα σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και γι αυτό δε μπορεί να υπάρξει κάποια τιμολόγηση προτού επικοινωνήσει κάποιος και ενημερώσει για τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Δεδομένου ότι ο χρόνος οργάνωσης μια κηδείας  στην χώρα μας είναι πολύ σύντομος  και οι φροντίδες και διαδικασίες  παρά πολλές η σωστή επιλογή ενός αξιόπιστου και οργανωμένου γραφείου είναι πλέον μονόδρομος.  Δε χρειάζεται η ενημέρωση να είναι  την τελευταία στιγμή μια και λόγω της άσχημης  ψυχικής κατάστασης που  υπάρχει  πιθανόν να μη  μπορεί ένας άνθρωπος να   διαχειριστεί καθαρά το συγκεκριμένο γεγονός, έτσι ώστε να κινδυνεύει να βρεθεί θύμα ενός  κακού επαγγελματία του χώρου. Εμείς είμαστε οποιαδήποτε στιγμή στην διάθεση του καθενός χωρίς καμία δέσμευση  για κάθε ενημέρωση και τυχόν διευκρίνιση.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: