Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Πολιτική κηδεία

Πολιτική κηδεία

Πολιτική κηδεία.
Πολιτική κηδεία ¨ είναι η πρόθεση του νεκρού που προηγείται της ταφής η της αποτέφρωσης  και δεν περιλαμβάνει τελετές από εκπροσώπους κάποιας θρησκείας.

Γίνεται συνήθως σε μία αίθουσα τελετών, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε εξωτερικό χώρο του κοιμητηρίου. Συνήθως απαγγέλλονται αποχαιρετιστήριοι λόγοι που αναφέρονται στην ζωή την πρόσφορα και τη δράση του εκλιπόντος.Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και κάποιες μουσικές έντεχνες και πάντα διακριτικές εκδηλώσεις.  

Η πρόθεση, η εκφορά, ο ενταφιασμός-αποτέφρωση του ανθρώπου πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης καλύπτοντας ανάγκες και  επιθυμίες της εκάστοτε οικογένειας.  Οι οικείοι μπορούν στο τέλος να συγκεντρωθούν για τον παραδοσιακό καφέ  ή και για κάποιο γεύμα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους κατάλληλους χώρους  να σας προτείνουμε εναλλακτικές διακοσμήσεις και παρεμβάσεις συμφώνα με   τις επιθυμίες του καθενός. Στόχος μας είναι η σωστή επιλογή που σε  κάθε  περίπτωση, είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

 Η πολυετή πείρα μας στον χώρο  σας διασφαλίζει για την σωστή επιλογή του γραφείου μας.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: