Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Αποτέφρωση νεκρών-οστών

Αποτέφρωση νεκρών-οστών

Αποτέφρωση Νεκρού – Οστών

Η διαδικασία της αποτέφρωσης.
Αποτέφρωση είναι η νεκρική τελετουργία της καύσης ενός νεκρού σώματος ή οστών.Οι αποτεφρώσεις  λαμβάνουν χώρα σε ένα κρεματόριο που στεγάζεται μέσα σε ένα ειδικά για τον σκοπό οίκημα. Ένα κρεματόριο είναι μια βιομηχανική κλίβανος που είναι σε θέση να παράγει  υψηλές θερμοκρασίες για να εξασφαλιστεί η αποσύνθεση του πτώματος. Ο χρόνος που απαιτείται για την αποτέφρωση ποικίλλει από σώμα με σώμα, και διαρκεί περιπού δύο ώρες.

Η Καύση πραγματοποιείται  στη Βουλγαρία λόγω του χαμηλότερου κόστους και απόστασης . Το κρεματόριο επιτρέπει την  σύντομη παραμονή του νεκρού και των συγγενών του σε ειδικό χώρο ώστε να παρακολουθήσουν τη είσοδο του φερέτρου στον κλίβανο. Είναι όμως εφικτό να οργανωθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές  χώρες . Η σορός μεταφέρεται με πολυτελές νεκροφόρο όχημα, και από άψογο και ειδικευμένο προσωπικό.  Το γραφείο μας μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση της μετάβασης και της παραμονής σας στην Σόφια ώστε να διασφαλίζεται ο καλύτερος συνδυασμός εξυπηρέτησης και απόστασης από το κρεματόριο.

Μετά την Αποτέφρωση Νεκρού μπορεί να οργανωθεί μια Ευχολογία της Τέφρας, ανάλογα με την εκάστοτε  επιθυμία  μπορούμε να οργανώσουμε τον Διασκορπισμό της Τέφρας είτε στην Θάλασσα ή στο Έδαφος  της ειδικής πλέον τεφροδόχου.  Οι οικείοι, αναλόγως με το πώς σχεδιάζουν να διαχειριστούν την στάχτη, επιλέγουν την τεφροδόχο που θα χρησιμοποιηθεί. Αν επιθυμούν να την διατηρήσουν στο σπίτι τους τότε ενδείκνυται άλλη από την περίπτωση της οικολογικής ταφής ή της ρίψης στην θάλασσα.

 

Το  γραφείο μας παρέχει την υπηρεσία της αποτέφρωσης στην Βουλγαρία με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Επειδή η ανωτέρω χώρα δεν είναι υπό πλήρη ένταξη στην ΕΟΚ τα έγγραφα που αποστέλλονται θα πρέπει να συντάσσονται από νόμιμους πάροχους αυτών (ιατρός, ιατροδικαστής, μεταφραστής κλπ) και να φέρουν την σφραγίδα της συνθήκης της Χάγης. 

 

Το γραφείο μας εγγυάται των παραπάνω νομίμων διαδικασιών και δεν αναλαμβάνει καμία τυχόν εργασία με υποψία μη εγκεκριμένου εγγράφων. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: